El CN Minorisa fa un bon partit a Rubí que acaba sent insuficient (8-6)

El CN Minorisa no ha pogut guanyar a Rubí
El CN Minorisa no ha pogut guanyar a Rubí | CNM
12 de març del 2019
Actualitzat a les 17:25h
El CN Minorisa, malgrat jugar un bon partit, no va poder puntuar al feu del CN Rubí aquest cap de setmana i mantenen posició en els llocs de promoció de descens.

El primer quart va ser molt igualat, amb bones defenses, superades per part manresana per Ruiz, en superioritat, gol que va permetre arribar a al fi dels vuit minuts inicials amb empat a un gol en el marcador.

En el segon quart, intercanvi de superioritats i intercanvi de gols, per arribar a la fi del mateix amb empat a tres gols, essent Muñoz, des de la boia, i Ruiz, de pena màxima, els golejadors bagencs.

Aquest empat a tres gols encoratjava als de Calvo en la lluita pels punts, la qual cosa es va transmetre amb una forta pugna a l'aigua. Van ser els del Vallès els que marcaren primer, 4-3, per empatar Mayol en superioritat, poc després, i desfer l'empat de penal els amfitrions.

Tot era possible, però l'eliminació per personals de Puerta i la de Muns, només començar el darrer temps de joc, van pesar en el rendiment del set minorista. D'aquesta manera, una superioritat i un penal transformats pels locals posaven una diferència de tres gols 7-4, que feia mal a la moral dels manresans. León, transformaria el 7-5 i el 8-6, però sense poder aspirar a la lluita pels punts.

Fitxa tècnica

Arbitratge a càrrec de S Trilles i O Masip. Van assenyalar set exclusions i un penal a jugadors locals per nou exclusions i tres penals als visitants.

Parcials: 1-1, 2-2, 2-1, 3-2.

Alineacions i golejadors:

CN Rubí B: M Sabaté, M Martín 5, S Pina 1, P Tomàs 1, E Grandez 1, F Kai, A Páez, D Santpau i E Pérez.

CN Minorisa: I Prieto, E Masplà, M Puerta, R Ruiz 2, G Lafoz, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, K Muñoz, E Martínez, A León 2, LL Mayol 1, LL Villaró.