Sant Vicenç convoca quatre llocs de treball temporals de peons de manteniment

Els contractes tindran una durada d'entre cinc i sis mesos en un programa que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat a les 17:10h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha obert un procés selectiu per cobrir quatre llocs de treball de peons de manteniment en el marc del projecte de foment de l'ocupació Som-hi! 2019. La iniciativa compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona en el marc del programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 Xarxa de Governs Locals 2016-2019. A través de la convocatòria es volen cobrir dos llocs de peó de manteniment de la brigada municipal amb contractes de sis mesos i dos llocs de peó de manteniment per a la zona esportiva amb contractes amb una durada de cinc mesos.

Termini

Totes les persones en situació de desocupació que tinguin interès a participar d'aquest procés selectiu han de presentar la documentació a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet fins al 26 de març. Les bases reguladores del procés selectiu es poden consultar a la pàgina web www.svc.cat.