Els Carlins s'acomiada abans de les obres amb un concert de grups manresans

Jo Jet i Maria Ribot, Anaïs Vila, Grup Bright Joy, Rubbersoul, Jan Bonet i Trio Psicosis passaran per l'equipament divendres a la nit

La platea dels Carlins, sense butaques
La platea dels Carlins, sense butaques | Els Carlins
Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat a la 13:57h
Aquest divendres la Sala Els Carlins serà l'escenari d'un concert de música a càrrec de diversos artistes de Manresa que s'han ofert a col·laborar en aquesta festa de comiat a la sala Els Carlins, abans que comencin les obres de rehabilitació.

Al llarg dels darrers mesos s'ha anat preparant i explicant des de la Sala manresana el seu projecte de futur per poder adequar els serveis culturals a la ciutat del segle XXI. Dins de les prioritats inicials d'aquest projecte hi ha l'adequació dels diversos espais de l'equipament i en especial la sala de teatre. Aquest canvi es materialitzarà durant el 2019 amb una nova d'orientació dels serveis que oferirà aquest equipament.

Més enllà d'esdevenir un centre de la vida associativa, el nou Espai Carlins vol esdevenir un motor de dinamització cultural del Centre Històric i de tota la ciutat, impulsant iniciatives de creació en l'àmbit de les arts escèniques i esdevenint un centre on treballin de costat la tradició i la innovació. Exemples d'aquest nou enfocament són els curs de formació per a joves en tècnica d'imatge i so que s'està realitzant aquest dies, o properament que s'engegarà un projecte de teatre social Li/ea/ving dins del cicle MouTe-atre.

El concert d'aquest dissabte servirà per iniciar aquesta nova etapa i alhora per recollir fons per a la reforma de la sala.

Les obres de reforma en aquesta primera etapa tenen un pressupost de 130.000 euros, i consistiran en la millora de l'equipament tècnic de la sala, la rehabilitació i canvi d'imatge de la sala i la nova climatització de calefacció i aire condicionat.

Els artistes que hi participaran són Jo Jet i Maria Ribot, Anaïs Vila, Grup Bright Joy, Rubbersoul, Jan Bonet i Trio Psicosis, tots ells presentats per Jordi Pesarrodona. El concert començarà a 2/4 d'11 del vespre i la col·laboració que es demana és de 3 euros.