Intens programa d'activitats a la Font dels Capellans aquesta setmana

Començarà un taller sobre desfibril·ladors, hi haurà assemblea de l'Associació de Veïns i una botifarrada

Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat el 13 de març a les 11:22h
La Font dels Capellans de Manresa viurà diversos actes durant aquesta setmana. Dijous començarà el taller per aprendre a fer servir un desfibril·lador, dissabte l'Associació de Veïns celebrarà l'assemblea general i diumenge hi haurà una botifarrada popular en commemoració de l'arribada del mercat setmanal al barri.

Taller: Com funciona un desfibril·lador?

Taller adreçat a persones adultes i al col·lectiu de persones grans, on aprendran  com funciona l'aparell i què cal fer en cas d'urgència. Es portarà a terme els dijous 14 i 21 de març a partir de les 10 del matí, a la Sala Polivalent del barri. Tot i que el taller és gratuït, cal inscripció prèvia trucant al telèfon de l'associació 938744306; a través del mail [email protected], o bé passant pel local de l'entitat, Font dels Capellans, bloc 14, local 75.

Assemblea general de veïns/es

Es tractaran diferents temes sobre el barri: estat de comptes de l'entitat i de la vocalia d'enterraments, projectes i activitats del barri, renovació de junta,... Tindrà lloc el dissabte, 16 de març a les 5 de la tarda a la Sala Polivalent del barri.

Botifarrada popular

Acte per rememorar les reivindicacions que es van fer per demanar el mercat popular dels dimarts al barri de la Font dels Capellans. Tindrà lloc diumenge, 17 de març a les 10h a la Plaça La Pau.