Les Comes de Súria acollirà una nova edició del 4x4 Festival

Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat a les 11:18h
El 4x4 tornarà a les Comes
El 4x4 tornarà a les Comes | Les Comes
La 8a edició de les Comes 4x4 Festival arriba el 15, 16 i 17 de març amb 900 vehicles participants el divendres, 900 dissabte i 900 diumenge, el límit marcat per l'organització per garantir la qualitat. Amb aquestes xifres l'esdeveniment ja és un referent a Europa, però a més també s'ha convertit en el punt de trobada de milers de persones que no es volen perdre un cap de setmana que uneix la filosofia 4x4 amb la natura, l'aventura i l'espectacle.

Des de les 9:00 del matí de divendres, Les Comes, una espectacular finca catalana del segle X amb 530 hectàrees de terreny, obrirà les portes a participants i visitants que vulguin gaudir d'un gran nombre d'activitats per a grans i petits i d'un ampli ventall d'opcions d'oci i aventura pensats per a famílies i amics.

Les Comes posa a disposició dels participants, 70km de pistes classificades per colors en funció de la seva dificultat. Un paradís per als amants del 4x4, els quals podran posar a prova les seves habilitats i les dels seus vehicles al mateix temps que gaudeixen de la natura i d'unes vistes privilegiades del territori. L'esdeveniment dóna l'oportunitat de practicar la conducció 4x4 en un entorn controlat i amb la màxima seguretat ja que tots els camins han estat senyalitzats segons la seva dificultat i els participants disposen d'un mapa per saber en tot moment quin és el recorregut que millor s'adapta a les seves necessitats.

Les Comes 4x4 Festival és l'únic lloc del món on es combina una trobada de vehicles tot terreny amb una exhibició de vehicles del Dakar, espectacles de 4x4 extrem com la Supertrack o la Ultra4, circuits d'aventura per a grans i petits, exposicions de vehicles clàssics, conferències , concerts, cursos, activitats infantils, Tours en camió 4x4 i una àmplia fira comercial on es poden trobar desenes d'empreses que ofereixen grans descomptes en productes de l'àmbit del motor, els viatges i l'aventura.

A més, en aquesta edició es podrà gaudir també d'un nou circuit de Riad Slot i del primer concurs de Circuits Crawlers a radio control de Marketing Off-road, dos activitats noves que es realitzaran a la Zona del Balancí, una nova àrea on si estrenarà també un atractiu punt de restauració des d'on es podrà veure des d'un nou balcó, la Supertrack, una altre de les activitats estrella del cap de setmana.

El matí de dissabte i de diumenge, la activitat estrella serà la Exhibició Dakar BFGoodrich, un espectacle únic al món on hi podrem veure en acció alguns dels vehicles del Dakar 2019. En camions, ja s'ha confirmat l'IVECO de l'equip DeRooy, 3r classificat del Dakar 2019, l'espectacular 6x6 de Jordi Juvanteny, el MAN d'Alberto Herrero i el camió de Rafa Tibau. En cotxes comptarem amb Isidre Esteve, Xavi Foj i Cristina Gutierrez per l'exhibició i podrem veure també en acció uns altres dels vehicles estrella del Dakar 2019, els Side by Side, amb la presència de Gerard Farrés, 2n classificat del Dakar 2019, Joan Font i Jose Antonio Hinojo entre d'altres. Tots ells ens faran gaudir d'allò més en una espectacular exhibició en un circuit de terra on els veurem córrer i saltar a gran velocitat.

La tarda de dissabte es farà la conferència Dakar on a més dels pilots ja mencionats, si afegiran Nani Roma, Alex Haro, Dani Oliveras, Lucas Cruz, Juan Carlos Fernandez, Oscar Fuertes, Moi Torrallardona, Xavier Blanco i d'altres mítics pilots i copilots Dakarians que ens explicaran les seves anècdotes i vivències més divertides i personals.

Per segon any consecutiu es farà l'exhibició de vehicles d'Ultra4, una espectacle de 4x4 extrem on els participants mostraran les increïbles capacitats dels seus prototips totalment modificats per superar grans obstacles a gran velocitat i a més, dissabte i diumenge a la tarda, podrem gaudir d'un altre dels grans shows del cap de setmana, la Supertrack. Una prova cronometrada que reuneix els vehicles més extrems i espectaculars que es podran veure a Les Comes durant el cap de setmana i els enfrontem en un circuit extrem amb tot tipus d'obstacles. Aquest espectacle comptarà amb una nova graderia que permetrà veure més i millor el nou circuit que l'equip de Les Comes ha preparat per aquesta activitat, la qual serà més dinàmica i divertida que mai.

Els més petits disposaran d'una zona infantil amb inflables, llits elàstics, jocs populars i un circuit de 4x4 elèctrics, però a més, podran dirigir un cotxe RC-Crawler en un circuit a escala i els més atrevits podran trobar una tirolina de 150 metres, un rocòdrom i ponts tibetans.

Les entrades de visitant no estan limitades, i es podran adquirir el mateix dia de l'esdeveniment a Les Comes, on s'oferirà aparcament gratuït i una àmplia zona de restauració.
Arxivat a