Fem Manresa decidirà en assemblea oberta els primers llocs de la llista

El projecte impulsat per la CUP, EUiA i Som Alternativa es reunirà dimecres a la Batzegada

Redacció
12 de març del 2019
Actualitzat a les 11:13h
Després de la nodrida participació a la primera Assemblea oberta, amb la participació d'una quarantena de persones, i de l'èxit de l'acte de presentació del projecte a la Font, on més de 150 persones van acompanyar destacats noms de la política catalana com Mireia Boya i Elisenda Alamany, Fem Manresa celebrarà la seva segona assemblea oberta aquest dimecres a les 19.30 h, a La Batzegada (plaça Gispert 2). 

La candidatura impulsada per la CUP, Esquerra Unida i Som Alternativa, segueix amb el full de ruta fixat a la primera assemblea oberta, d'on en van sortir grups de treball i comissions que ja han començat a elaborar el programa, i dimecres decidirà qui ocuparà els primers llocs de la llista a les eleccions municipals del proper mes de maig. En anteriors assemblees ja es va decidir que la cap de llista fos Roser Alegre, i ara cal definir qui l'acompanyarà a l'Ajuntament. 

L'assemblea oberta de Fem Manresa també servirà per acabar de tancar el calendari d'actes d'aquí fins a la celebració de les eleccions, i per començar a definir altres aspectes de la candidatura. Les assemblees de Fem Manresa són obertes a tota la ciutadania de Manresa, i en paraules de Roser Alegre "són l'instrument ideal per garantir que totes puguem participar en el projecte de fer Manresa des dels barris".