L'exalcalde de Callús, David Aaron López, anirà a la llista d'ERC Manresa

L'arquitecte optarà a la regidoria d'Urbanisme en cas que Marc Aloy accedeixi a l'alcaldia

David Aaron López i Marc Aloy, al Pont Nou
David Aaron López i Marc Aloy, al Pont Nou | Pere Fontanals
11 de març del 2019
Actualitzat el 12 de març a les 11:14h
L'exalcalde de Callús del 2003 al 2008, David Aaron López, optarà a la regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manresa si el cap de llista d'ERC, Marc Aloy, assoleix l'alcaldia després de les eleccions del 26 de maig, segons ha confirmat el propi Aloy en roda de premsa aquest dilluns, al Pont Nou sobre el Parc del Cardener.

David Aaron López, de 51 anys, entra com a independent a la llista que els republicans estan preparant de cara a les municipals. Aquest dilluns ha estat presentat pel cap de llista, Marc Aloy, com una persona de gran compromís públic, que ha desenvolupat diverses funcions tècniques a Catalunya i a les Illes Balears.

Arquitecte i tècnic urbanista, López és màster en estudis territorials i urbanístics. Actualment té la plaça d'arquitecte a l'Ajuntament de Sant Fruitós, però treballa al Consell Insular d'Eivissa. També ha treballat en els Ajuntaments de Sabadell, Navarcles i Avinyó. A Catalunya també ha estat director dels Serveis Tècnics Territorials de l'Ajuntament de Badia. A banda, ha estat Director Tècnic de turisme del Consell Insular d'Eivissa i actualment és Director Insular de Territori i Mobilitat del mateix consell.

López s'ha mostrat agraït amb la proposta d'ERC per formar part de la llista que es presentarà a Manresa i ha manifestat que recordant els seus avis vol "recuperar el republicanisme que es va viure a la ciutat".