El Circ Raluy farà parada a Manresa durant deu dies per presentar el seu nou espectacle

El Circ Raluy serà a Manresa del 14 al 24 de març
El Circ Raluy serà a Manresa del 14 al 24 de març | Cristóbal Castro
NacióManresa
11 de març del 2019
Actualitzat a les 12:14h
Aquest dijous, 14 de març, el Circ Raluy Legacy tornarà a fer parada a Manresa per presentar el seu nou espectacle, #TheMagicFormula, un show que, en paraules dels seus creadors, "mantindrà l'essència del circ dels anys 30 tot fusionant-la amb l'avantguardisme actual".

En aquest sentit, avancen, "l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que, a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories". És per això que el xou comptarà, també amb les actuacions dels membres de la seva família, com Louisa Raluy (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme) o Niedziela i Emily Raluy (monocicles).

La primera actuació que oferiran a la capital del Bages tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de set de la tarda. L'espectacle, però, es podrà veure fins al diumenge 24, a la carpa que hauran instal·lat a la zona dels Trullols. Les entrades -el preu de les quals oscila entre els 10 i els 15 euros- es poden comprar per internet a través d'aquest enllaç o a les taquilles del circ, obertes de dimecres a diumenge d'onze del matí a una del migdia, i a partir de les tres de la tarda.