L'Escorxador Comarcal del Moianès externalitza els processos de producció

Per resoldre el problema laboral existent dels treballadors amb el model cooperatiu mal implementat

Redacció
10 de març del 2019
Actualitzat a les 16:55h
L'Escorxador Comarcal del Moianès ha pres la iniciativa d'arribar a un acord amb l'empresa Appeal Agrifood Group per l'externalització dels processos de producció del seu escorxador..

La decisió de l'Escorxador Comarcal del Moianès respon a dos motius: la necessitat de millora permanent en el sistema de processos de la producció de productes càrnics i en la prestació de servei per a sales de desfer i escorxadors, i resoldre el problema laboral existent dels treballadors amb el model cooperatiu mal implementat.

Appeal Agrifood Group assumeix els treballadors de l'escorxador. Un total de 130 persones passaran a tenir una jornada laboral regulada i retribucions segons marca el conveni càrnic. Així mateix, es preveu poder oferir cursos formatius permanents a tots els empleats per tal de millorar les seves capacitats productives i dotar-los de majors recursos.

L'externalització dels processos de producció busca la millora dels sistemes de producció, l'estructura i aplicar criteris d'innovació i tecnologia 
Arxivat a