Joan Carles Lluch, cap de llista de la candidatura de Junts per Rajadell

Joan Carles Lluch
Joan Carles Lluch | JxRajadell
Redacció
08 de març del 2019
Actualitzat a les 10:41h
Joan Carles Lluch de la Torre ha sortit escollit en primàries internes com a cap de llista a Rajadell pels comicis municipals del maig del 2019, presentant-se sota la marca de Junts per Rajadell. D'aquesta manera, l'actual alcalde, Joan Costa, no es tornarà a presentar després de 28 anys al capdavant del govern municipal.

Lluch, que ha cursat estudis de la branca de l'electrònica, va començar a treballar a l'empresa japonesa Denso el 1991, any en què es va implantar la seu a Sant Fruitós de Bages, empresa dedicada a la producció de sistemes elctrònics per diverses marques d'automòbils. Lluch no ha parat de cursar formacions, tant de la seva especialitat, com de coaching i lideratge, fet que li ha facilitat ser promocionat a llocs de comadament intermig, sent actualment cap d'equip d'un departament. Pel que fa a la seva trajectòria política, és regidor a l'ajuntament de Rajadell des de l'any 2011 i primer tinent d'alcalde des d'aquesta última legislatura. 

L'assemblea ha estat conduïda per la presidenta comarcal al Bages, Ivet Castaño. I també hi ha intervingut l'actual alcalde, Joan Costa. Els associats i associades assistents han ratificat la seva candidatura per unanimitat. 

Lluch ha posat de manifest les seves ganes de continuar treballant pel municipi, des de la seva experiència a l'ajuntament, ara liderant un projecte engrescador que segueixi i millori la bona feina que s'ha fet fins ara. També ha agraït la dedicació a l'actual alcalde i la confiança que ha dipositat en ell l'equip del municipi per liderar la candidatura de Junts per Rajadell.