Sant Joan censa 854 gossos en la campanya de registre gratuït del Cens Genètic Caní

El consistori recorda als veïns i veïnes que, la inscripció i la identificació dels animals domèstics és obligatòria

Redacció
07 de març del 2019
Actualitzat a les 15:52h
Avui Sant Joan de Vilatorrada disposa de més eines per ser un poble més net gràcies a la campanya municipal de registre al Cens Genètic Caní. El sol fet de posar en marxa la campanya ja ha repercutit en una millora substancial de l'estat de neteja i salubritat de la via pública. 

En aquest període, voluntari i gratuït, s'han censat 854 gossos, tot i que segons el registre municipal, encara queden 247 gossos per censar. Ben aviat, els amos d'aquests animals rebran un requeriment perquè censin les seves mascotes. En aquest sentit, el consistori recorda als veïns i veïnes que, en compliment de l'Ordenança municipal de tinença, comerç i recollida d'animals domèstics, la inscripció i la identificació dels animals domèstics és obligatòria.

Inspeccions i recollida de mostres d'excrements

A partir del dimarts 12 de març s'iniciaran les inspeccions i recollida de mostres d'excrements de gossos abandonats en la via pública i zones verdes properes al riu Cardener amb l'objectiu d'identificar els infractors de l'ordenança. 

El consistori agraeix la implicació de la ciutadania en aquest ambiciós projecte que té com a objectiu principal el de millorar la qualitat de vida a Sant Joan de Vilatorrada.