La Kampana promou un projecte per potenciar l'esport d'equip entre les noies

Consisteix en duu a terme unes sessions esportives dinamitzades per una educadora social

Redacció
06 de març del 2019
Actualitzat a la 13:44h
El Casal de Joves La Kampana posa en marxa el projecte Esport FEM per potenciar la pràctica esportiva d'equip entre les noies i, complir així, amb una demanda feta per les pròpies joves que normalment assisteixen al casal. Es tracta de practicar l'esport d'una forma lúdica, tenint en compte les capacitats, les motivacions i les necessitats de les participants.

Les sessions esportives, dinamitzades per una educadora social, es distribueixen en quatre parts: escalfament, tècniques en l'esport seleccionat, el partit i una cloenda i valoració de la sessió.

Esport FEM compleix un doble objectiu, per una banda, visibilitzar el paper de les dones en els esports d'equip, moltes vegades infravalorat, i per l'altra, buscar un espai de relació on les joves mateixes aprenguin a organitzar-se, a gestionar la demanda d'espais per tal de desenvolupar l'esport que prefereixen, etc... per tan, és una forma d'emporderar-les i acompanyar-les en la importància de practicar esport durant el temps lliure,

Aquesta activitat dona resposta a una de les accions contemplades dins el Pla Local de joventut (2018-2021), concretament a l'eix d'acompanyament, l'àmbit de salut on es proposa impulsar hàbits de vida saludable a través de l'esport.

Les interessades en formar part d'aquest grup poden contactar amb el:

Casal de joves la kampana (Pl. Icària s/n)
Horari: de dilluns a divendres de 17:00 a 20:30
Telèfon: 93 872 92 37
Correu electrònic: lakampana@ajmanresa.cat
Watts app:693 92 64 97