Surt a la llum «Compta amb mi», un conte d'amor incondicional il·lustrat per Valentí Gubianas

Imatge de la portada del llibre 'Compta amb mi', il·lustrada per Valentí Gubianas
Imatge de la portada del llibre 'Compta amb mi', il·lustrada per Valentí Gubianas
NacióManresa
06 de març del 2019
Actualitzat a les 11:27h
Aquest matí de dimecres (6 de març) les llibreries de Catalunya han obert amb una nova incorporació als seus prestatges. Es tracta de Compta amb mi, un conte infantil ideat per Núria Puyuelo i Laia Figueras que es basa en la cançó homònima de Txarango, inclosa dins del disc Som Riu (2014). Partint de la lletra de la peça musical en qüestió, les dues autores han elaborat un relat que pretenen que esdevingui "un cant a l'amor incondicional i una oportunitat per dir als més petits que comptin amb nosaltres, en l'últim sospir de la nit i en el primer alè del dia", manifesten elles mateixes.

El conte, editat per Nanit, compta amb les il·lustracions del bagenc Valentí Gubianas: "el projecte, a banda de donar-me l'oportunitat de conèixer persones excepcionals, m'ha permès fer un procés creatiu llarg, lent i ric que ha finalitzat amb la publicació d'aquest llibre que abans de veure'l en paper ja l'estimava", expressa.

Compta amb mi és la segona entrega d'una sèrie de contes escrits per Poyuelo i Figueras que parteixen de la llavor d'una cançó ja existent. El primer relat (publicat el mes de febrer) es basava en el tema Bon dia, d'Els Pets, i va néixer amb la voluntat d'esdevenir "un cant a la vida i al despertar d'un poble".