Sant Joan acollirà un espectacle de dansa solidari a benefici de Càritas Manresa

Anirà a càrrec del Grup Frisos de l'Associació Catalana de Dansa Lliure i tindrà lloc aquest diumenge

NacióManresa
06 de març del 2019
Actualitzat a les 10:04h
Aquest diumenge, 10 de març, la Sala de Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada serà l'escenari d'un acte benèfic en suport als projectes d'infància que s'impulsen des de Càritas Manresa. Els protagonistes de la jornada seran els integrants del Grup Frisos de l'Associació Catalana de Dansa Lliure, que oferiran l'espectacle Espurnes en Dansa. Es tracta d'una proposta escènica que, tal com expliquen els mateixos ballarins, "vol posar èmfasi en les flames que mouen el món, l'amor i l'energia interna, destructora i creativa a la vegada".

A través de la dansa lliure (una "dansa caminada" que es basa en "l'economia d'esforç, l'equilibri i l'harmonia"), els intèrprets donaran vida, a través dels seus moviments, a aquestes espurnes, que "es transformaran en foc, mar, vent o terra, i ens ajudaran a retrobar el foc vital que tots portem a dins", manifesten ells mateixos.

L'espectacle -organitzat per l'associació Rokpa amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan- començarà a les set de la tarda i funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. Tots els que es recullin s'entregaran a Càritas Manresa.