Els Amics de l'Òpera de Sabadell portaran «L'elisir d'amore», dimecres al Kursaal

L'òpera, que té una durada de gairebé dues hores i trenta minuts, començarà a les 8 del vespre

El Kursaal acollirà dimecres l'òpera «L'elisir d'amore» de Donizetti
El Kursaal acollirà dimecres l'òpera «L'elisir d'amore» de Donizetti | Promocional
Redacció
05 de març del 2019
Actualitzat el 06 de març a les 8:36h
Aquest dimecres, 6 de març, a les 8 del vespre, l'òpera torna a la Sala Gran del Kursaal amb la representació de L'elisir d'amore de Gaetano Donizetti. Una de les òperes més entranyables de tot el repertori, amb la cèlebre ària 'Una furtiva lacrima' que al Kursaal serà interpretada pel tenor César Cortés. Un muntatge a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès sota la batuta de Daniel Gil de Tejada. 

L'elisir d'amore mostra la història de Nemorino, a qui tothom pren per un babau. Potser sí que és una mica, o força, ingenu, però ell sap el que vol i res el pot aturar per tal d'aconseguir-ho. Així, creient absolutament en la història del filtre d'amor que va unir Tristany i Isolda per sempre en una amor apassionat, el seu raonament és que pot intentar el mateix per tal d'aconseguir Adina. Una òpera amb una música que alegra els cors i una teatralitat malenconiosa que ens acaba demostrant com la perseverança i la innocència triomfen. 

Aquest és l'argument de l'òpera en dos actes amb llibret de Felice Romani i música de Gaetano Donizetti. L'òpera va ser estrenada al Teatre Della Canobbiana de Milà el 12 de maig de 1832. Al Gran Teatre del Liceu es va estrenar el 5 de febrer de 1848 i s'ha representat 93 vegades al Liceu.

Xerrada prèvia amb el musicòleg Ovidi Cobacho

Una hora abans de la funció d'aquest dimecres, a les 19h, la Sala Polivalent 1 acollirà una xerrada introductòria a l'òpera 'L'elisir d'amore' amb el musicòleg Ovidi Cobacho.

Les entrades per veure L'elisir d'amore tenen un preu de 42€ euros (40€ amb Carnet Galliner, menors de 25 anys i majors de 65) i es poden comprar a les taquilles i per internet