Sant Fruitós debatrà l'aprovació inicial del nou POUM aquest dimecres

L'Ajuntament ha programat una sessió informativa per al proper dijous 21 de març i d'altres a les urbanitzacions

Redacció
05 de març del 2019
Actualitzat a les 9:03h
L'Ajuntament de Sant Fruitós debatrà l'aprovació inicial del nou POUM aquest dimecres 6 de març en un ple extraordinari
.
El nou planejament urbanístic, que va començar a tramitar-se ara fa 3 anys, arriba a la seva proposta inicial en un ple extraordinari convocat per aquest dimecres 6 de març a les 7 de la tarda.

A banda del debat que es generarà en el ple d'aquesta setmana, el consistori ha programat una sessió informativa oberta a tota la ciutadania per al proper dijous 21 de març a les 8 del vespre al Nexe-Espai de Cultura on s'exposarà en detall el pla.

A més a més, també es realitzaran sessions informatives als locals municipals de les diferents urbanitzacions del municipi. La primera trobada serà el 25 de març a Torroella de Baix i la seguiran el 27 de març a La Rosaleda, el 28 de març a Pineda de Bages i la darrera serà el dia 1 d'abril a Les Brucardes. Totes les sessions es realitzaran a les 8 del vespre.

A la tardor es preveuen trobades amb els diferents sectors implicats i taules rodones per a tractar el Pla des de les diferents vessants implicades i que la ciutadania pugui prendre part del procés.