Els Pensionistes i Jubilats de Santpedor celebren el seu primer aniversari

Trobada dels Pensionistes i Jubilats aquest dilluns
Trobada dels Pensionistes i Jubilats aquest dilluns | PiJS
Redacció
04 de març del 2019
Actualitzat a les 14:09h
Aquest dilluns els Pensionistes i Jubilats de Santpedor han celebrat el primer aniversari de les seves concentracions en defensa dels seus drets.

Els dos membres fundadors de la Plataforma, Jesús Puig i Manel Prados, han fet un repàs dels esdeveniments d'aquet any entre els que destaquen les concentracions massives arreu de tot el país, les mocions de recolzament presentades als ajuntaments, a consecució de l'augment corresponent lligat a l'IPC així com el perill que representaria per als interessos dels pensionistes que en les properes eleccions generals es formes un govern de dretes ja que mols aspectes pendents i els aconseguits quedarien eliminats.

També s'ha destacat la importància de continuar amb la pressió al carrer amb concentracions i manifestacions pacifiques. També s'ha fet menció especial a propera celebració del Dia de la Dona Treballadora.

Els membres de la Plataforma inviten a tothom a la assistència als actes convocats pels col·lectius de dones i en especial a la manifestació prevista per el divendres dia 8 a Manresa.
Arxivat a