Trenta mil euros per desplegar la fibra òptica al barri de pagès més poblat de Cardona

La instal·lació ha anat a càrrec de Guixés Grup, amb la voluntat d'oferir, als habitats de Segalers, "les mateixes prestacions que els que viuen a la plaça Catalunya de Barcelona"

NacióManresa
04 de març del 2019
Actualitzat a les 12:50h
Guixés Grup ha realitzat una inversió de 30.000 euros per desplegar la fibra òptica a Segalers, el barri de pagès més poblat de Cardona, i referma així la seva "aposta clara pel territori", en paraules de Pilar Rodellas, directora comercial de l'empresa.

Es tracta d'una molt bona notícia per als veïns i per l'Ajuntament del municipi, que han mantingut diverses reunions amb l'empresa per acabar materialitzant un projecte que farà que la gent que viu i treballa al barri de Segalers "tingui les mateixes prestacions que els de plaça Catalunya de Barcelona", apunta Rodellas, que ha especificat que ja s'han realitzat quaranta precontractes amb veïns de la zona.

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha agraït l'aposta que ha fet Guixés per Cardona, tot reflexionant que "fa sis anys, la fibra òptica era la principal demanda d'empreses i veïns; ara, arribarà també a les masies disseminades i amb això tindrem el 90% del municipi cobert". Aquest fet, diu, "demostra el compromís de l'empresa amb el municipi".

El proper 18 de març es realitzarà una reunió oberta amb els veïns per tal de donar tota la informació necessària.

L'Ajuntament demana més inversió a Abertis

Estruch ha demanat públicament més inversió a l'empresa Abertis (concessionària del repetidor de Montserrat) per tal de resoldre els problemes de recepció del senyal de televisió que tenen molts cardonins. En els darrers mesos, l'Ajuntament ha obert quatre incidències a Abertis que, segons la concessionària, s'han resolt. Però els problemes de recepció de senyal s'han repetit. Per aquest motiu, el batlle de Cardona entén que la problemàtica prové de la infraestructura i demana més inversió als repetidors de Montserrat.
 
 
 
 
Arxivat a