El CAE programa tres cursos associatius subvencionats

El CAE iniciarà properament tres formacions
El CAE iniciarà properament tres formacions | CAE
Redacció
04 de març del 2019
Actualitzat a les 10:29h
El CAE ha programat tres cursos en l'àmbit de la gestió associativa que s'iniciaran properament. Es tracta de dues edicions del curs Obligacions de les associacions i responsabilitat de les juntes directives, amb una durada de 15 hores. La primera es farà a Manresa, al Casal de les Escodines, del 12 de març al 16 d'abril, tots els dimarts, de 17.30 a 20.30h. La segona es farà a Moià, del 30 d'abril al 28 de maig, amb el mateix horari. Cada curs inclou cinc sessions amb continguts vinculats a les obligacions legals, comptables i fiscals que han de complir les associacions, l'elaboració de projectes i la gestió de subvencions. Seran impartits per un equip format per Nasi Muncunill (obligacions legals), Joan Camps (fiscalitat), Esther Almonacid (gestió econòmica) i Montse Gibert (projectes i subvencions). En el cas de Manresa el curs es complementarà amb una sessió de cooperativisme a càrrec de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

L'altre curs programat és Fundraising: Com captar fons per a entitats socials, que té com a objectiu donar a conèixer les diferents fórmules de captació de fons que poden utilitzar les associacions. Té una durada de 25 hores i es farà del 10 al 25 de maig, en horari de divendres, de 17:30 a 20:30h i dissabtes, de 9h a 14h. Serà impartit per Josep Soler –president de la Fundació Cultura i Teatre- i es farà als locals del CAE.

Aquests cursos són totalment subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i s'adrecen preferentment a persones treballadores. Les places són limitades i es requereix fer la inscripció prèvia al CAE (Plaça del Milcentenari, s/n, Manresa, de 9h a 14h i de 16h a 18:30h) o bé a través del web www.cae.cat.