El Carnaval de Sallent torna a reunir milers de persones

La rua de dissabte a la tarda ha repartit l'ambient festiu pel poble

El carnaval ha omplert els carrers de Sallent de festa
El carnaval ha omplert els carrers de Sallent de festa | Àlex Gómez Ribera
03 de març del 2019
Actualitzat a les 10:57h
El Carnaval més concorregut del Bages ha tornat a repetir el seu èxit, un fet que s'ha demostrat sobretot en la rua d'aquest dissabte a la tarda al municipi. El seguici de Carnaval ha començat a 2/4 de 6 la tarda a la Plaça de la Pau, un espai que des d'una estona abans de l'inici ja era ben ple de participants. La cercavila festiva ha comptat amb la participació de diverses txarangues que, amb la seva música, han multiplicat l'ambient festiu pel centre del poble. Després de sortir de la Plaça de la Pau, la rua ha continuat pel carrer Cós per recórrer diversos carrers del centre del poble durant la tarda i vespre de dissabte.
 

Els motius de les disfresses a la rua, han estat molt variats. Foto: Àlex Gómez Ribera


El format de la cercavila ha estat l'habitual, composat per petites comparses, algunes carrosses i persones individuals disfressades de tot tipus de personatges, animals o objectes que anaven desfilant al ritme de les diferents músiques que es podien escoltar des de diversos punts del recorregut. Una de les comparses que han desfilat tenia un component clarament local fent referència als temes de crítica del Carnaval d'enguany, les obres inacabades del Pont Vell, les obres de la travessera urbana de l'antiga carretera i l'ascensor del barri de la Rampinya.
 

El Carnaval de allent ha servit per fer broma de l'actualitat. Foto: Àlex Gómez Ribera


El Carnaval de Sallent va començar aquest divendres, un dia més tard de l'habitual, amb el Carnaval Infantil i l'Arribada del Rei Carnestoltes i acabarà aquest proper dimecres amb l'Enterro de la Sardina.
 

Els carrers de allent s'han omplert de Carnaval. Foto: Àlex Gómez Ribera