Fibracat supera amb nota el seu primer MWC

Meritxell Bautista i Josep Olivet a l'estand de Fibracat al MWC
Meritxell Bautista i Josep Olivet a l'estand de Fibracat al MWC | Fibracat
Redacció
01 de març del 2019
Actualitzat a les 17:35h
Superada amb nota. Així és com valoren el CEO i la CMO de Fibracat, Josep Olivet i Meritxell Bautista, respectivament, la seva primera experiència com a expositors al Mobile World Congress (MWC), la cita més important del món del sector de la telefonia mòbil, que s'ha desenvolupat al llarg d'aquesta setmana, entre els dies 25 i 28 de febrer, a Barcelona.

Fibracat va ser una de les 66 empreses catalanes escollides per la Generalitat per exposar a l'espai reservat a companyies que representen el país. D'entre aquest grup de més de seixanta empreses catalanes, Fibracat ha estat l'únic operador global de telecomunicacions i una de les empreses que ha acaparat més l'atenció del públic. L'operador global de telecomunicacions 100 % català ha captat l'interès de desenes de persones i, en molts casos, ha establert un primer contacte que es materialitzarà, molt probablement, en futurs acords. D'aquesta manera, ja en la primera jornada, Fibracat va complir amb escreix els objectius que s'havia fixat per assolir al llarg de tot el congrés, que eren establir contactes tant a nivell local, amb empreses i administracions públiques, com a nivell internacional, per a realitzar contractes comercials que els permetin oferir nous serveis a Catalunya.

Durant els quatre dies de congrés, una xifra molt rellevant d'empreses de telecomunicacions tant catalanes, com espanyoles i internacionals, es van interessar pel servei que ofereix Altecom, l'operador d'operadors, que és un gran proveïdor de solucions TIC, connectivitat i tràfic per a operadors. També van establir importants contactes amb companyies interessades en tots els serveis que ofereix Fibracat per a empreses, sobretot en la vessant de telefonia mòbil. Paral·lement, la companyia va arribar a principis d'acord amb nous proveïdors que li permetran oferir nous serveis i productes revolucionaris a per a empreses, a Catalunya. L'operadora també va rebre la visita de representants d'empreses interessats en el nou sistema de telefonia per a empreses, amb les centraletes híbrides en col·laboració amb Avaya.

D'altra banda, en les repetides trobades amb representats del Govern, sobretot amb el conseller Jordi Puigneró, i el secretari David Ferrer, Fibracat va tornar a demanar al govern català que lluiti perquè operadors catalans, independentment de la mida, puguin tenir accés al concurs de l'espectre del 5G, perquè, a més d'evitar oligopolis, permetria que una part del 5G sigui de titularitat catalana i no hagi de dependre de les decisions de Madrid. 

L'estand de Fibracat, a més, va rebre un goteig constant de visitants curiosos, que s'hi acostaven perquè havien sentit a parlar de la marca i volien conèixer en profunditat el projecte i el procés d'expansió que ha engegat aquest 2019. Hi havia qui s'hi apropava, també, per conèixer la marca que ha aconseguit ser l'únic operador català full, complet i independent, que s'està posicionant entre els principals operadors del mercat espanyol.