David Tercero guanya l'11è Torneig de Carcassonne de la Llum del CAE

Primers classificats al Torneig de Carcassonne de la Llum
Primers classificats al Torneig de Carcassonne de la Llum | CAE
Redacció
01 de març del 2019
Actualitzat a les 17:23h
Aquest passat dijous, al Cafè del Taller, va tenir lloc l'11ena edició del Torneig de Carcassonne de la Llum que s'organitza des del Club del Joc del CAE. El torneig va iniciar-se a les 21h i va finalitzar passada la mitjanit.

Una de les novetats d'aquesta 11ena edició ha estat la possibilitat d'inscriure's per confraries. Una confraria és un equip format, com a mínim, per tres persones i permet accedir a diversos premis. Amb aquesta novetat es volia estimular la competició entre colles d'amics, clubs de joc, entitats,... sense perdre el toc distés i lúdic que caracteritza aquest torneig.

Finalment David Tercero es va endur la victòria del torneig, seguit per Natalie Lawton i Siddharta Navarro. Tots tres varen obtenir un joc de taula de premi. Pel nombre de participants, les dues primeres posicions obtenen la possibilitat de participar al Campeonato de España de Carcasssonne que se celebrarà el mes de juny a Madrid.

Pel que fa a les confraries, aquestes tenien una classificació paral·lela, que al final van ser guanyada per la confraria del Trinco Trinco XD. Com a guanyadors tots els seus components varen rebre un exemplar del joc de taula Manresa 1724 editat pel CAE. El segon i tercer lloc varen ser per la confraria del Present Històric i la confraria Illuminati. La confraria del Present Històric va guanyar el premi a confraria més ben caracteritzada i tots els seus membres varen rebre un kit amb totes les expansions del Carcassonne creades pel Club del Joc del CAE. 

El Torneig de Carcassonne és una de les activitats que el CAE aporta al programa d'actes de les Festes de la Llum des de l'any 2009, l'any en què el CAE en va ser l'entitat administradora. Al llarg d'aquests anys el Torneig s'ha anat consolidant en el calendari lúdic, no tan sols de la ciutat, sinó de la Catalunya Central. 

Per a dur a terme el torneig, el CAE va comptar amb la col·laboració del Cafè del Taller, la Disfressa, Devir -l'empresa editora del joc- la Fundació la Xarranca i l'Ajuntament de Manresa.