El llibre que posa en valor la riquesa gastronòmica del Bages es presentarà dimarts a la Parcir

Ideat pel restaurant Mas de la Sala, la publicació inclou receptes amb productes del territori, almanacs i entrevistes a productors i comensals

NacióManresa
01 de març del 2019
Actualitzat a les 10:37h
Dimarts vinent, 5 de febrer, la Parcir de Manresa acollirà la presentació del llibre Tastem el Bages, una publicació ideada pels propietaris del restaurant Mas de la Sala que pretén posar en valor els productes amb nom i cognom del territori a través de receptes i entrevistes amb proveïdors i comensals. Al llarg de dues-centes pàgines, el volum pretén ser una aportació important per a totes aquelles persones que vulguin conèixer i experimentar uns plats i vins que són una insígnia identitària del Bages.

La idea de la publicació va sorgir arran del cicle de sopars Tastem el Bages amb..., on el Mas de la Sala cuinava, mensualment, els productes d'algun dels seus proveïdors. A banda de receptes i entrevistes amb productors i comensals, el volum inclou un repàs de la història del Mas de la Sala i recull els almanacs que la família Sala-Blanch està editant des de l'any 2013.

El llibre, que és l'encarregat de donar el tret de sortida a la celebració del vint-i-cinquè aniversari del restaurant, es presentarà a la Parcir, el dimarts 5 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, i comptarà amb un tast final de productes de proximitat.