La Casa de la Música presenta la convocatòria 2019 de suport a la creació musical

Enguany s'incorporen dues noves línies: participació al Festival Acústica i Ajut a l'autoria / composició

Dani Castellanos i Anna Crespo durant la presentació sel programa
Dani Castellanos i Anna Crespo durant la presentació sel programa | AjM
Redacció
28 de febrer del 2019
Actualitzat a les 22:09h
La regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, i el director de la Casa de la Música, Dani Castellano, han presentat aquest dijous al migdia la convocatòria d'aquest any del suport a la creació musical. Es tracta d'ajudes a cost zero per a enregistraments, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i a la Fira Mediterrània de Manresa.

Enguany s'incorporen dues noves línies als ajuts: participació al Festival Acústica i Ajut a l'autoria/composició, en col·laboració amb la Fundació SGAE, que dotarà 5 projectes amb 1000 euros cadascun.

En la presentació s'ha destacat la bona acollida de la convocatòria de 2018, amb 287 grups que s'hi van presentar, dels quals 58 en van ser beneficiaris. 

Una de les novetats d'aquest any, la possibilitat per a algun grup de ser present a l'escenari del Festival Acústica, se suma a l'oferta que ofereix el Programa de suport a la Creació als escenaris del MMVV i la Fira de la Mediterrània de Manresa. L'altra novetat és la que es presenta juntament amb Fundació SGAE: una nova línia d'ajuda als compositors, amb el que sumen un total de 8 ajudes destinades a les formacions novelles i emergents i que inclouen tota la cadena de la valor de la música.

Les inscripcions estan obertes fins al 18 de març, i es pot optar a:

- Participació a l'escenari de Cases de la Música al MMVV
- Participació a l'escenari de Cases de la Música a la Fira Mediterrània de Manresa.
- Participació a l'escenari de Cases de la Música al Festival Acústica.
- Enregistrament en estudi
- Producció de directes
- Creació de càpsules audiovisuals
- Ajuda a la composició (Beca Fundació SGAE)
- Km.0