«El Mag d'Oz» de Manresa Teatre Musical arriba aquest cap de setmana al Conservatori

Serà dissabte a les 18h i 21h i diumenge a les 12h i 18h

«El Mag d'Oz», de MTM, es podrà veure en quatre funcions
«El Mag d'Oz», de MTM, es podrà veure en quatre funcions | MTM
Redacció
28 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:38h
El Teatre Conservatori acollirà aquest cap de setmana quatre funcions del musical El Mag d'Oz de Manresa Teatre Musical: dissabte a les 18h i 21h i diumenge a les 12h i 18h. Un muntatge dirigit per David Bacardit, amb traducció de Sílvia Santamaria, direcció vocal d'Elisabet Paulet i coreografies de Pablo Testa Grösbaum i Ariadna Guitart Pujol. 

Dorothy Gale és una jove òrfena que viu a la granja dels seus oncles. L'avorriment i el desencís pel món que l'envolta la porten a fugir i amagar-se en un circ ambulant, on els seus artistes li explicaran una història fantàstica que és interrompuda per un tornado. Aquest durà la noia i el seu gosset Toto a un món nou. La màgica i desconeguda terra d'Oz on haurà d'enfrontar-se a malvades bruixes i a mags poderosos, alhora que descobrirà la força dels seus recursos a través dels seus amics i companys de viatge.

El meravellós Mag d'Oz, novel·la de L. Frank Baum, va inspirar la pel·lícula de culte ‘El Mag D'Oz', protagonitzada per la inoblidable Judy Garland. La cinta, que va ser nominada a sis premis Oscar, destaca per la seva partitura i els personatges inusuals que amb els anys s'ha convertit en una icona de la cultura popular americana. 

Un musical interpretat pels alumnes de Manresa Teatre Musical (MTM), que ja han portat a la programació muntatges com Summer love, Hello Dolly o La bella y la bèstia, entre d'altres.

Per més informació a les taquilles del teatre i per internet. El preu de les entrades per El Mag d'Oz és de 15€ (12€ majors de 65 anys, Carnet Galliner i menors de 25 anys).