Pere Bartumeus serà el candidat de Junts per Sant Martí de Torroella

Pere Bartomeus
Pere Bartomeus | JxCat
Redacció
28 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:29h
Pere Bartumeus serà el candidat a l'alcaldia de l'entitat municipal descentralitzada (EMD) de Sant Martí de Torroella, presentant-se sota la marca de Junts per Sant Martí de Torroella. 

Bartumeus, que és enginyer tècnic de mines i posteriorment s'ha especialitzat en el camp de la prevenció de riscos laborals, porta anys d'experiència en el sector de prevenció de riscos laborals, assumint càrrecs de responsabilitat en diferents departaments de diverses empreses. 

Es defineix com un amant de la cultura popular del nostre país, la qual cosa l'ha portat a participar en diferents entitats relacionades amb el món dels castellers, diables i altres entitats de lleure. La seva implicació en l'àmbit cívic i associatiu, fa que decideixi fer el pas en el terreny de l'administració local. 

Bartumeus posa de manifest les ganes d'agafar el relleu d'Artur Gannau, a qui agraeix a ell i al seu equip la feina ben feta i dedicació que al llarg d'aquest temps han demostrat, i entoma el repte de continuar treballant per fer de Sant Martí de Torroella un poble que millori dia a dia.