El conseller de Territori, Damià Calvet, serà aquest divendres a la Cambra

Parlarà del transport de mercaderies i de la mobilitat de les persones com a factors que condicionen la competitivitat de les empreses

Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:58h
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, serà aquest divendres a la Cambra per participar en un esmorzar empresarial, durant el qual es parlarà sobre el transport de mercaderies i la mobilitat de les persones com a factors que condicionen la competitivitat de les empreses. L'acte començarà a les 9.15 del matí i l'assistència és lliure, tot i que cal inscriure's abans al telèfon 93 872 42 22 o bé per correu electrònic a [email protected].

Des de la Cambra de Manresa sempre s'ha defensat la importància que tenen les infraestructures en la competitivitat econòmica del territori i s'han denunciat els dèficits que afecten la comarca tant en transport per carretera com per ferrocarril. En aquest sentit, les empreses del Bages han de fer front a costos de transport més elevats que les  les empreses d'altres territoris, el que té conseqüències directes en la seva competitivitat.