La Papasseit acollirà dijous una conversa sobre la vida i l'obra José Saramago

Amb el nom "Saramago. La voz de la conciencia" el manresà Joan Morales Alcudia ha titulat la seva reconstrucció de la vida i la obra del Nobel portugués

Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:39h
Amb el nom Saramago. La voz de la conciencia el manresà Joan Morales Alcudia ha titulat la seva reconstrucció de la vida i la obra de José Saramago, narrada per ell mateix. El títol de l'obra servirà a l'autor com a pretext per a conversar sobre l'autor portuguès amb el periodista Toni Prats. Serà aquest dijous a les 7 de la tarda a la Llibreria Papasseit.

A José Saramago: La revolución de la conciencia el narrador és l'autor portuguès que, des de l'inici del llibre, ens va desgranant les seves primeres vivències, les raons que el van portar a escriure, la seva concepció del comunisme, del món, de la vida, de la religió, de la democràcia, de la mort, del paper que va jugar durant la Revolució dels clavells, de la censura, del perquè de l'ateisme, del paper de les dones a la seva vida i de la recepció del Premi Nobel de Literatura.

El llibre posa de manifest el valor de les persones, els llocs, els paisatges i les circumstàncies que ens permetran entendre l'obra de Saramago, un dels més rellevants intel·lectuals i humanistes, d'una manera completa.

Joan Morales Alcudia (Barcelona, 1967) és Doctor Cum Laude en Psicologia social per la UB, Diplomat en Estudis avançats d'economia aplicada i Màster en gestió del coneixement i societat de la informació per la UOC. Actualment treballa com a professor a l'Escola Joviat, a la FUB, a l'ESN Marketing Institute de Barcelona, a la UOC i a l'Euncet Business School de Terrassa. També ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació en qualitat d'expert en consum.

Apassionat per la literatura, ha publicat els següents llibres: Me enamoré de la Luna (2010), Centizas de recuerdos (2011), EDUKT (2011) i Saramago por José Saramago (2013).

L'acte, que consistirà en una presentació del darrer llibre de Joan Morales i una conversa sobre la vida i obra de José Saramago amb el periodista Toni Prats, tindrà lloc el proper dijous 18 de febrer a les 7 de la tarda a la Llibreria Papasseit de Manresa (C/Barcelona, 25 de Manresa) i serà, com sempre, d'entrada gratuïta i oberta a tothom.