La Policia Local de Manresa deté dos homes per violència masclista el cap de setmana

Sobre els detinguts també constava una ordre d'allunyament a les víctimes

Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:40h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir divendres i diumenge dos homes als quals se'ls van imputar delictes de violència en l'àmbit de la llar i de trencament de resolució judicial.

La primera detenció es va produir la tarda del divendres, a dos quarts de cinc, a la zona de la Plaça de Catalunya, en rebre la sala del 092 diverses trucades informant d'una baralla al carrer en el que hi hauria implicats dos homes i una dona.

Un cop al lloc, els agents van detenir un veí de Manresa de 38 anys que, presumptament, hauria agredit la seva exdona i l'home que l'acompanyava, en trobar-se'ls de forma casual pel carrer. Al detingut li constava una ordre judicial de no apropament a la seva exparella, motiu pel qual també se li va imputar un delicte de trencament de resolució judicial.

La segona detenció es va produir la matinada de dissabte a diumenge al Centre Històric, quan a dos quarts de dues una patrulla de la Policia Local va ser aturada per una dona que es mostrava molt angoixada, i que va afirmar que la seva exparella, present també al lloc i sobre la qual tenia una ordre de no apropament de 500 metres, l'estava amenaçant de mort.

En verificar al sistema informàtic que l'ordre judicial era vigent, es va detenir l'home, un veí de Manresa de 61 anys.