Els joanencs Sedano i Martín, campions d'Espanya de llançament de martell

Adrià Sedano, campió d'Espanya de martell sub16
Adrià Sedano, campió d'Espanya de martell sub16 | CAM
Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 22:23h
L'atleta de l'Avinent Manresa Adrià Sedano es va proclamar aquest cap de setmana campió d'Espanya sub16 en llançament de martell en el campionat e llançaments d'hivern que es va disputar a Castelló. Sedano va imposar-se amb un registre de 53,10 metres, per davant de l'atleta madrileny Andrés Ibáñez (CD Tajamar) que va estar segon amb 53,06 metres, i d'Eloi Jané (CA Canaletes), que va ser tercer amb 49,36 metres.

Per la seva part, Montserrat Montañés va assolir dues posicions de finalista al quedar quarta en martell sub20 amb 51,12 metres, i cinquena en disc amb 36,54 metres. En el mateix campionat, el joanenc David Martín (FC Barcelona) es va proclamar campió estatal sub20 en martell amb 67,10 metres.

Tant David Martín com Adrià Sedano van entrar en l'atletisme gràcies al programa de promoció de l'atletisme de Club Atlètic Manresa, que va captar-los com a talents per aquest esport, i ambdós dissabte es van proclamar campions d'Espanya.

Aquesta és una de les demostracions més evidents que el programa ideat per l'entitat manresana, que ja te una trajectòria de tretze exercicis, és un èxit evidenciat amb aquests dos titols estatals de dos joves que van sortir de l'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada.