L'Ajuntament de Sant Vicenç recorrerà la sentència contra l'adjudicació de l'aigua

Des del consistori s'insisteix que els serveis jurídics de la Diputació van fer la mateixa interpretació de la normativa que ells

Una aixeta d'aigua oberta
Una aixeta d'aigua oberta | ACN
Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 20:14h
En relació a la sentència del jutjat contenciós-administratiu número 3 de Barcelona en relació al concurs per a la gestió de l'aigua de Sant Vicenç de Castellet, l'Ajuntament ha emès un comunicat en que vol evidenciar alguns punts.

Des del consistori es remarca que la sentència del jutjat contenciós-administratiu número 3 de Barcelona no és ferma "i s'interposarà un recurs d'apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya". Hi ha termini fins el 18 de març.

El comunicat posa de manifest que el que està en discussió és un tema jurídic "com és la vigència del tràmit d'audiència que estableix un reglament que data de l'any 2001 i que des de l'Ajuntament es considerava que no era d'aplicació". Des del consistori es va demanar assessorament al departament jurídic de la Diputació de Barcelona "que també ho va interpretar en el mateix sentit". 

L'Ajuntament insisteix, també en que "la sentència desestima la petició de Sorea de ser declarada l'adjudicatària del concurs".