Enric Forcada i Eli Carracedo encapçalaran la candidatura d'ERC a Artés

Eli Carracedo i Enric Forcada
Eli Carracedo i Enric Forcada | ERC
Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:37h
L'assemblea d'ERC Artés ha escollit a Enric Forcada per encapçalar la candidatura d'Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Des de la secció local també es va acordar que Eli Carracedo, l'actual Primera tinent d'alcalde del municipi, seguís la llista com a número dos demostrant que la candidatura d'Esquerra és un projecte de grup.
 
Enric Forcada és llicenciat en Ciències Polítiques i ha estat regidor per Esquerra els últims quatre anys en l'àmbit dels serveis, mobilitat i joventut. També és, des del darrer any i mig, conseller de Suport als Municipis del Consell Comarcal del Bages. Per la seva banda, Eli Carracedo, amb estudis de màrqueting i tècnica superior en Educació Infantil, també ha estat regidora de cultura, esports i educació pel mateix grup polític. Tots dos volen ara encapçalar un projecte republicà i feminista, amb gent diversa, que defugi dels personalismes i que doni molta importància al treball de grup, per a seguir treballant per un poble respectuós amb el medi ambient, i pensat per a les persones que hi viuen.
 
ERC Artés durà a terme diferents sessions participatives en format de caminades durant els diumenges 10, 24 i 31 de març. Vol, amb aquest format i des de la proximitat, aconseguir converses disteses i parlar dels diferents àmbits que afecten el dia a dia dels artesencs i artesenques.