El Kursaal avança l'espectacle «El chico de la última fila» per no coincidir amb la vaga del 8-M

L'obra de Juan Mayorga es podrà veure al Kursaal el 7 de març
L'obra de Juan Mayorga es podrà veure al Kursaal el 7 de març | Sala Beckett
NacióManresa
25 de febrer del 2019
Actualitzat a la 13:28h
La representació de l'espectacle El Chico de la última fila, de Juan Mayorga, programat per al divendres, 8 de març a les nou del vespre a la sala gran del Teatre Kursaal, s'avançarà al dijous 7 de març a la mateixa hora, a causa de la vaga convocada amb motiu del Dia de la Dona i a la qual s'afegeix la companyia. El Kursaal ja s'ha posat en contacte amb les persones que ja tenia entrades adquirides perquè, en el cas que no puguin assistir a la representació en aquesta nova data, se'ls puguin retornar els diners.
 
Juan Mayorga, un dels autors contemporanis més importants a nivell estatal és l'alma mater d'aquesta producció que compta amb la direcció d'Andrés Lima i un repartiment de luxe format per Sergi López, Míriam Iscla, David Bagés, Anna Ycobalzeta, Guillem Barbosa i Arnau Comas. El text de Mayorga ha estat guardonat amb un premi MAX i va inspirar el cineasta Françoise Ozon per la pel·lícula Dans la maison.
 
A 'El Chico de la última fila', els exercicis de redacció d'un jove alumne de literatura esdevenen una mena de xarxa de realitat-ficció de la qual ni el seu propi professor no podrà escapar; ni ell ni la seva dona que, poc a poc, queda atrapada per la força de fascinació, l'aparent perillositat i l'expectativa d'aquells textos. Un poder que ultrapassa l'aula per ficar-se a casa del professor, en la seva intimitat, al seu cap i al seu cor i també al dels lectors i espectadors.
 
En aquests moments encara queden entrades disponibles per veure l'obra. Tenen un preu de 26 euros (de 22 pels menors de 25 anys, majors de 65 i pels socis del Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç.