Un paquet turístic inclourà sortides setmanals a Món Sant Benet des de Barcelona

Un servei d'autobús connectarà, setmanalment, Barcelona amb Món Sant Benet
Un servei d'autobús connectarà, setmanalment, Barcelona amb Món Sant Benet | MSB
NacióManresa
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:48h
La Fundació Catalunya La Pedrera posarà a disposició dels seus clients, a partir d'aquest dissabte, 2 de març, un servei d'autobús que enllaçarà la capital catalana amb Món Sant Benet. Es tracta d'una aposta de l'empresa barcelonina per "generar un major trànsit de turisme interior" que s'emmarca dins d'un paquet promocional (anomenat Un dia a Món Sant Benet) que, a banda del transport d'anada i tornada, inclourà dues visites al monestir (la medieval i la modernista) i un dinar a La Fonda, un dels restaurants del complex que ofereix cuina de proximitat.

Amb aquesta iniciativa, manifesten des de La Fundació La Pedrera, "tots aquells que ho vulguin podran gaudir, amb la comoditat que implica no preocupar-se per horaris ni transport, de l'experiència màgica que ofereix Món Sant Benet a tan sols una hora de Barcelona".

El transport cap a l'equipament bagenc sortirà cada dissabte a dos quarts de deu del matí des de la parada d'autobús de La Pedrera (Provença 261-265). Un cop s'arribi al destí (a les onze, aproximadament), s'iniciaran les visites guiades (que podran ser tant en català com en castellà) i es dinarà. És previst que l'activitat acabi a dos quarts de cinc de la tarda i que s'arribi a Barcelona a les sis. 

Els tiquets per al paquet turístic tenen un preu de 60 euros per persona i es poden adquirir a través d'aquest enllaç.