El Cd'E Manresa vol derrotar diumenge el Sant Ildefons per trencar la mala ratxa

Els manresans visiten l'equip de Cornellà, que es troba en zona de descens

Redacció
23 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:40h
El Cd'E Manresa visitarà aquest diumenge a les 12 del migdia el Sant Ildefons, quinzè, en zona de descens, amb la voluntat de posar fi a la mala ratxa d'aquesta segona volta de la competició.

La seva diferència amb el segon classificat s'ha reduït a 3 punts. Els resultats de l'última jornada, amb l'empat a 1 al Congost amb el Vilanova, juntament amb les victòries de Montañesa, Andorra i Igualada; els empats de Viladecans i Mollerussa, i l'única derrota d'Almacelles -tots ells perseguidors del Cd'E- fa que el marge amb el Montañesa sigui de 3 punts i amb Viladecans, de 5.

El Manresa visita Cornellà a un Sant Ildefons en zona descens mentre que el seu immediat perseguidor, el Montañesa té el complicat desplaçament al camp de l'Andorra. Diumenge Andreu Peralta tindrà les baixes per lesió de Romano i Biel, i la de Manel Sala sancionat amb 4 partits per la vermella directa de diumenge passat, per agressió. 

L'entrenador manresà, Peralta, avisa que "no podem parlar ni de crisis ni de mala ratxa. Això sí, el que abans moltes coses ens venien a favor, ara no ens venen de cara. Clara mostra és el partit de diumenge passat. És un clar exemple de la quantitat d'entrebancs que has d'anar superant. Un penal que no entra, una expulsió amb vermella directa i la falta al nostre favor, un xut al pal i un gol en contra dubtós de si entra o no entra. En resum, no estem del tot encertats, front un rival que amb poca cosa ens fa mal, ja que ocasions varen tenir poques oportunitats. Treballem per fer les coses bé... el millor possible, i ho seguirem fent, ja que depenem de la nostra feina."

Sobre el Sant Ildefons, Peralta valora que "a casa seva són molt incòmodes, tal i com demostren els números: 15 dels 20 punts que porten els han aconseguit al seu municipal. Estan en mala dinàmica amb quatre derrotes seguides. És un equip que intenta proposar i tenir el domini de la pilota. Es fan forts a casa seva, i es un altre conjunt amb urgències, que intenta sortir de la zona descens. Ens trobarem dos equips necessitats de revertir la situació actual de cadascú".