Pinten la seu de Junts per Sant Fruitós i els enxampen assaltant l'Ajuntament la mateixa nit

Era un grup d'una dotzena d'individus, majoritàriament de la zona metropolitana, entre els quals hi havia l'agressor de Lledoners

Pintades a la seu de Junts per Sant Fruitós de Bages
Pintades a la seu de Junts per Sant Fruitós de Bages | JxSFB
23 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:46h
Una dotzena d'espanyolistes han pintat la seu de Junts per Sant Fruitós de Bages, la matinada de dissabte, amb "Viva España, coño" i "155", abans que fossin enxampats per la Policia Local de Sant Fruitós mentre despenjaven el llaç groc, les pancartes de suport als presos polítics i l'estelada de la façana de l'Ajuntament.

Els agents han pogut aturar un dels tres cotxes i han identificat quatre persones, a qui els han incautat les eines de tall que portaven. Eren una desena d'homes i una dona. Els identificats eren tres persones de la zona metropolitana, i l'espanyolista de Sant Joan de Vilatorrada que va lesionar un independentista a les portes de Lledoners. Cal recordar que fruit d'aquesta agressió l'espanyolista està acusat d'un delicte de lesions, odi i discriminació i desordres públics. Tots els identificats menys un tenen antecedents policials per fets similars.

El govern municipal ha condemnat l'acció espanyolista i ha anunciat que l'Ajuntament presentarà denúncia contra les quatre persones identificades.