Fiscalia demana 21 anys de presó per a l'home de 84 anys que va matar la seva dona a Súria

Els fets van tenir lloc el 7 de febrer de 2017 al domicili del matrimoni, al carrer Zurbalan

23 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:07h
Serveis funeraris traient el cos de la víctima del seu domicili a Súria
Serveis funeraris traient el cos de la víctima del seu domicili a Súria | Estefania Escolà
El fiscal demana 21 anys de presó per a Pablo LM, l'home de 84 anys que el 7 de febrer de 2017 va assassinar la seva esposa mentre dormia al llit de matrimoni de casa seva, al carrer Zurbalan de Súria. L'escrit d'acusació relata que aquella matinada l'acusat es va dirigir a l'habitació i amb un ganivet de 15 centímetre de fulla, va apunyalar tres vegades la seva esposa mentre dormia, al lateral esquerre del tòrax. Les ganivetades van foradar-li la caixa toràcica i el pulmó, i van arribar fins al cor. Les ferides van causar-li un xoc hipovolèmic que va causar-li la mort al cap de pocs minuts.

L'acuació estaca que la dona tenia testament a favor del seu marit, i que el matrimoni tenia quatre fills que, si bé ja no vivien amb ells, hi mantenien "una relació continua i cordial". També explica que l'acusat es troba a presó des del 10 de febrer de 2017.

L'acusació es basa en un delicte d'assassinat amb l'agreujant de parentiu i en demana 21 anys de presó, abonament de costes judicials, i una indemnització de 90.000 euros a cada un dels quatre fills.

El judici e celebrarà aquest dilluns davant d'un tribunal de jurat, a l'Audiència Provincial.
Arxivat a