La primera assemblea oberta de Fem Manresa omple la Batzegada de gent

Assemblea de Fem Manresa al nou local Batzegada
Assemblea de Fem Manresa al nou local Batzegada | Fem Manresa
Redacció
22 de febrer del 2019
Actualitzat el 28 de febrer a les 12:48h
El vespre d'aquest dimecres es va realitzar la primera assemblea oberta de Fem Manresa, que va servir per inaugurar el local de la candidatura, la Batzegada, que es troba als baixos del número 2 de la plaça Gispert. Durant la petita cerimònia d'inauguració i en la posterior assemblea es varen congregar una quarantena de persones, entre les que es palpava la predisposició i l'optimisme de la construcció d'un nou espai polític transformador i amb vocació guanyadora a la ciutat, que va molt més enllà de la CUP, Esquerra Unida i Som Alternativa com a organitzacions polítiques. 

Segons va explicar Roser Alegre, cap de llista de Fem Manresa, al sortir de la trobada, "la confluència realitzarà assemblees obertes mensuals per decidir l'estratègia de la candidatura, crear espais per impulsar un altre model de ciutat i concretar les línies a seguir al Govern i als Plens municipals". A més, segons Alegre, es varen decidir els criteris per confeccionar l'equip de 13 persones que encapçalarà la llista i es varen obrir les comissions programàtiques per tal d'aprofundir amb el treball municipalista, així com preparar un calendari d'assemblees als barris.

L'assemblea es va cloure amb l'explicació de l'acte de presentació pública que es portarà a terme el dissabte 2 de març a les 12.30 h. a la plaça de la Pau de la Font dels Capellans, que comptarà, entre d'altres, amb Mireia Boya, Joan Josep Nuet, Elisenda Alamany i Vidal Aragonés.