Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran diumenge al Kursaal «25 anys del 4L»

El grup de les Terres de l'Ebre celebra 25 anys dalt dels escenaris

Redacció
22 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:47h
Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries actuaran diumenge al Kursaal
Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries actuaran diumenge al Kursaal | Ramon Estany
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 24 de febrer a les 18h en concert Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries per presentar l'espectacle 25 anys de 4L, amb el qual la formació de Tortosa celebra 25 anys de trajectòria dalt dels escenaris. 

En aquest concert de retorn al Kursaal de Manresa, inclòs dins del cicle d'Arrel,  sentirem un repertori especial que recorda les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria, sense oblidar els temes del seu darrer treball discogràfic.

25 anys a la carretera: en el cas dels Quicos, dalt del seu 4L que funciona millor que mai. Música d'arrel interpretada per un fals cec i una divertida troupe de personatges que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat.

Darrere queden 11 premis Enderrock, el Premi Nacional de Cultura i el Premi Joan Amades; 13 treballs discogràfics i prop de 2.000 concerts.

Les entrades pel concert tenen un preu de 15€ (12€ amb el carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet de Música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.