El Manresa FS jugarà dissabte a Cerdanyola per tornar al camí de la victòria

Els manresans es desplacen amb l'equip complet, excepte Òscar que serà baixa fins a final de temporada

Redacció
22 de febrer del 2019
Actualitzat a les 10:02h
El Manresa FS jugarà aquest dissabte a partir d'1/4 de 7 de la tarda a la pista del Cerdanyola FC. La jornada de descans a la categoria del passat cap de setmana, ha fet d'alguna manera oblidar l'ensopegada al Pujolet davant Escola Pia en l'últim partit de lliga. Ara arriba una altre jornada en que els manresans han de recuperar el tò i no oblidar-se que varen estar nou partits consecutius guanyant.

El Cerdanyola és un rival que es desè a la taula amb 23 punts, 6 partits guanyats, 5 empats i 8 de perduts. A casa seva ha jugat 9 partits amb 3 empats, 3 derrotes i 3 victòries. Hores d'ara té 59 gols a favor i també 59 en contra. L'últim partit el va jugar també a casa on va empatar amb el Natació Sabadell a un gol. En el partit de la primera volta va empatar a Manresa a tres gols, després que el conjunt de Paco Cachinero patís el cansament i esforç recent d'un partit de la copa del Rei.

Els del Pujolet arriben al partit amb tots els efectius excepte Òscar. La seva lesió el portarà a la inactivitat durant la resta de la temporada. Per la seva part, Corvo intentarà que les seves molèsties al menisc siguin les més lleus possible i poder actuar amb certa normalitat.