Els Carlins serà una taverna medieval la nit de dissabte a diumenge

A les 9 hi haurà la recepció al rei i posteriorment la festa s'allargarà fins a les 2 de la matinada

La platea dels Carlins, sense butaques
La platea dels Carlins, sense butaques | Els Carlins
Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:43h
Dins del programa  de la Fira de l'Aixada d'aquest any hi apareix una nova oferta que tindrà com a escenari la Sala els Carlins, convertida en un saló de recepcions.

Aquesta activitat pretén omplir un buit que hi havia dins de la programació de l'Aixada, on no s'oferia cap activitat en horari nocturn, de fet la festa el dissabte acabava amb la representació del Misteri a l'Església del Carme. Enguany l'escenificació del Misteri enllaçarà amb la festa preparada per la ciutat al Rei Pere III i el seu seguici.

Un cop acabada la representació del Misteri, sobre les 9 del vespre, el Rei i la Reina aniran en desfilada cap a la Sala Els Carlins, on rebran la benvinguda de la ciutat i els hi oferiran una representació de música i teatre. Després d'aquest homenatge, on hi haurà alguna sorpresa, els monarques es retiraran a descansar i la festa seguirà amb el grup musical 4CAT que versionaran els millors èxits del rock català fins a les 2 de la matinada.

L'entrada a la festa és lliure i es disposarà de servei de bar i entrepans, botifarrada inclosa, a dins del mateix espai.

Aquest esdeveniment s'ha programat aprofitant que la sala ha quedat buida de les butaques per a les obres de reforma que s'hi ha de fer. Val a dir que tots els ingressos obtinguts per aquesta activitat aniran destinats a les obres de rehabilitació de la sala.