Bona afluència de joves interessats en l'ajut per a la incorporació al sector agrari

Jornada sobre els ajuts agraris
Jornada sobre els ajuts agraris | EAM
Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:35h
Aquest dimarts vam realitzar a l'Escola Agrària de Manresa, una xerrada informativa sobre l'ajut per a la incorporació de joves al sector agrari. La xerrada va ser organitzada conjuntament amb Joves de la Unió de Pagesos i Agroxarxa, empresa de serveis de la Unió de Pagesos.

A la xerrada van assistir-hi joves interessats en sol·licitar o rebre informació sobre aquest ajut del Departament d'Agricultura. Van rebre informació detallada de l'ajut per a la convocatòria d'aquest any i també sobre els aspectes empresarials necessaris per a la incorporació. Per part de l'escola es va explicar  la formació necessària per rebre l'ajut. Per finalitzar la jornada van poder escoltar l'experiència personal de dos joves incorporats. També va haver-hi espai per a resoldre dubtes i fer comentaris al respecte.

La trentena de participants van marxar informats i amb algunes reflexions a fer abans de llançar-se a l'aventura d'incorporar-se al sector agrari, que com van dir els joves incorporats: "no es treballa de pagès sinó que un és pagès".