Enric Rovira i Jordi Cruz creen les piruletes solidàries d'Althaia

Es poden aconseguir a canvi d'un donatiu de 4 euros, que es destinaran als projectes de mecenatge per a la millora de l'atenció infantojuvenil

Les piruletes solidàries es podran adquirir amb un donatiu de 4 euros
Les piruletes solidàries es podran adquirir amb un donatiu de 4 euros | Althaia
Redacció
19 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:00h
El xocolater Enric Rovira i el cuiner Jordi Cruz, dos professionals del territori de reconegut prestigi, han creat unes piruletes en forma de cor elaborades amb xocolata de primera qualitat. Són les piruletes solidàries d'Althaia, que es poden aconseguir a canvi d'un donatiu de 4 euros. Els beneficis obtinguts es destinaran als projectes de mecenatge per a la millora de l'atenció infantojuvenil de la Fundació Althaia.

Les piruletes es poden trobar a l'Hospital Sant Joan de Déu, el Centre Hospitalari, el CSAM, els establiments del grup Llobet, la botiga Abacus de Manresa i el Garden Ampans de Sant Fruitós de Bages.

Millorar les àrees d'atenció a infants i joves

Recentment, la Fundació Althaia ha iniciat una nova campanya de participació i mecenatge per millorar les àrees d'atenció a infants i joves i, alhora, enfortir els vincles entre la institució i la ciutadania i treballar la promoció per la salut. La renovació d'aquests espais és una necessitat ja que els canvis tecnològics i els avenços científics comporten nous mètodes de treball i evidencien que les àrees actuals no responen als nous models d'atenció assistencial. 

El gran esforç, implicació i col·laboració d'entitats, empreses i persones a títol individual del territori de la primera campanya de participació i mecenatge d'Althaia ha fet possible la construcció del nou Hospital de dia d'Oncologia i Hematologia. Es tracta d'un equipament de primer nivell que permet que els pacients de la Catalunya Central afrontin el tractament de la malaltia oncològica en un entorn de més confort i calidesa.