El Cicle Gaudí portarà «Petra» a Cardona i Navarcles aquesta setmana

«Petra» és la pel·lícula del febrer del Cicle Gaudí
«Petra» és la pel·lícula del febrer del Cicle Gaudí | Promocional
Redacció
19 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:42h
El Cicle Gaudí projectarà aquest dijous 21 i divendres 22 de febrer la pel·lícula Petra a Cardona i Navarcles. El film està dirigit per Jaime Rosales i compta amb la interpretació de Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes i Oriol Pla, que es va endur un Premi Gaudí pel seu paper en aquesta cinta com a Millor Actor Secundari.

En aquesta tragèdia grega actual, la jove artista rebel Petra (Bárbara Lennie) es presenta a casa d'un famós escultor per fer una residència artística. La dona d'ell, interpretada per Marisa Paredes, l'adverteix que la visió que té el seu marit sobre l'art no es correspon amb el que ella està buscant. Però Petra no busca ben bé això. El que en realitat persegueix és una trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. El film es converteix en un thriller tragèdia en clau femenina que entra en un espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència.

La projecció es farà dijous al Teatre dels Catòlics de Cardona a dos quarts de nou del vespre i divendres a l'Espai Cultural del Coro de Navarcles a les nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros.

La pel·lícula no recomanada per a menors de 16 anys.
Arxivat a