Les lesions marquen els resultats de l'Avinent en el Campionat d'Espanya Absolut

Ainhoa Martínez amb Joan Lleonart
Ainhoa Martínez amb Joan Lleonart | CAM
Redacció
18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:03h
Els atletes de l'Avinent Manresa han aconseguit dues posicions de finalista (entre els 8 primers) i una millor marca absoluta en el LV Campionat d'Espanya Absolut en pista coberta disputat aquest cap de setmana a Antequera. Les baixes per lesió han minvat les possibilitats manresanes en aquests campionats: Mònica Clemente en perxa, Paula Raul en 60 tanques, Nuria Tió en 800mll, Laura Bou en 400mll i Sofia Zorrilla en altura s'han vist impossibilitades per diferents tipus de lesions de ser presents a Antequera.

Tot i així, la representació manresana que ha participat en el campionat ho ha fet a un alt nivell. Cal destacar la 4a posició d'Ainhoa Martínez en la final de pes, al llançar la bola fins a uns destacats 13,85 metres, i la 8a plaça del saltador manresà Ricard Clemente en la final de perxa, saltant 4,95 metres. La quatrecentista Meritxell Tarragó -atleta de categoria sub20-, en el seu debut en un estatal absolut, ha marcat 56"51 en les semifinals de 400mll, que milloraven el rècord absolut de l'entitat en aquesta distància que ella mateixa tenia.

La velocista Laia Solà -també atleta sub20- ha estat en les eliminatòries dels 60mll marcant 7"87, i la migfondista Marina Guerrero ha pres part en les semifinals dels 1500mll, on ha ocupat la 20a posició final d'entre 27 atletes participants, amb un registre de 4'39"70.