El llançament de l'Avinent Manresa es reivindica amb un excel·lent cap de setmana

Montserrat Montañés amb el seu entrenador Joan Domingo Romero
Montserrat Montañés amb el seu entrenador Joan Domingo Romero | CAM
Redacció
18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 14:50h
La secció de llançaments de l'Avinent Manresa s'ha volgut reivindicar aquest cap de setmana amb una de les seves millors actuacions dels darrers temps. Ha aconseguit deu medalles en el Campionat de Catalunya de llançaments llargs d'hivern que s'han disputat a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i també destacats resultats en els campionats individuals.

Cal destacar la quarta posició que va assolir Ainhoa Martínez en pes en el Campionat d'Espanya Absolut en pista coberta que es va viure a Antequera, amb un millor llançament de 13.85m. Dissabte, en el català de llançaments d'hivern sub16, quatre medalles: Emma Torres es va proclamar subcampiona catalana en disc amb uns brillants 31.27m; Adrián Sedano va pujar al segon esgaló del podi en la prova de martell amb 47.04m, i bronzes per Aina Sole en disc amb 29.94m i Adrià Garcia en javelina amb 29.52m.

Diumenge, en el català absolut de llançaments d'hiven, Gemma Brisa es va proclamar subcampiona en javelina amb uns brillants 41.64m; Alba Estevez va aconseguir el bronze en disc amb 39.99m que iguala el seu millor registre personal, i Montserrat Montañes (encara en categoria sub20), va obtenir el bronze en martell amb 50,77m.

En el català sub20, cal destacar el doblet de Montserrat Montañés, imposant-se en martell i disc amb 50.77m i 38.99m (mmp) respectivament, que al mateix temps significaven rècord dels campionats en les dues especialitats. Cal remarcar també el títol català de Judit Sellarés en javelina, amb un millor llançament de 34.90m.