El Cd'E Manresa rebrà el Vilanova i la Geltrú amb ganes de millorar la segona volta

El Cd'E Manresa jugarà a l'estadi diumenge
El Cd'E Manresa jugarà a l'estadi diumenge | José Antonio Sánchez
Redacció
16 de febrer del 2019
Actualitzat el 17 de febrer a les 19:37h
El Cd'E Manresa rebrà aquest diumenge a les 12 del migdia el CF Vilanova i la Geltrú a l'estadi municipal del Congost després de perdre a Viladecans el seu primer partit com a visitant de la temporada, en la passada jornada. Tot i així, els manresans mantenen el lideratge amb 5 punts sobre el segon classificat.

Que "el peix va car" es veu clar en el fet que el Manresa és líder amb la mateixa diferència de punts que al final de la primera volta, i això que en quatre jornades només ha sumat 5 de 12 punts possibles. Ningú de la zona noble s'ha escapat de la reacció dels equips de zones més discretes de la classificació. 

Ho veu clar l'entrenador manresà, Andreu Peralta, "a tothom li costa puntuar i més guanyar. Estar igual que al final de la primera volta, quatre jornades desprès, es per estar satisfets. Si no ho estem nosaltres, que som líders, amb cinc punts de diferència, qui ho pot estar?".

Diumenge, el Cd'E Manresa tindrà les baixes de Romano -tercera setmana- per lesió al genoll, i Biel Rodríguez, lesionat a la clavícula, que en té per a dues o tres setmanes. 

El CF Vilanova i la Geltrú és vuitè amb 31 punts i un partit menys. Porta 8 victòries, 7 empats i 5 derrotes, amb 25 gols a favor i 19 en contra. Com a visitant, ha fet 4 victòries, 3 empats i 2 derrotes amb 15 de 27 punts possibles. Està invicte en les últimes 8 jornades amb 4 victòries i 4 empats. 

Per a Peralta "estan en una situació molt tranquil·la, ja que no pateixen mirant la zona vermella de descens i també per pujar estan una mica lluny. Una tranquil·litat per seguir sumant sense angoixes. Aquesta estabilitat encara els fan més perillosos, si no ho són ja prou com a equip".