El Kursaal celebrarà el 12è aniversari el 20 de febrer amb un 50% de descompte

El proper dimecres de les 12 del matí a 12 del vespre

Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 20:51h
El proper dimecres, 20 de febrer, de les 12 del matí a 12 del vespre, i tant a les taquilles del teatre com per internet, es podran comprar amb un 50% de descompte les entrades que encara hi ha disponibles dels espectacles de la temporada. És una de les accions que es portaran a terme amb motiu del 12è aniversari del Kursaal, que el proper 20 de febrer celebrarà 12 anys de la seva reobertura. A les 12 de la nit, i després d'actuacions i números musicals al pati, es faran les 12 campanades de celebració del dotzè aniversari del Kursaal.

50% de descompte

Es podran comprar entrades amb la tarifa del 50% de descompte de tots els espectacles programats per aquesta temporada fins el mes de juny, excepte de l'espectacle de Les Luthiers, i els. Cicles d'Imagina't, Petit Kursaal, Gust de Jazz i del cicle ¾ de Música.

12 campanades al pati del Kursaal a les 12 de la nit

A més del descompte, el mateix dimecres 20 de febrer i per cloure la jornada de les 11 del vespre a les 12 de la nit el pati del Kursaal acollirà actuacions i números musicals amb la col·laboració dels ballarins de Cabaret33, l'Escola de Dansa Julieta Soler, Manresa teatre Musical i Bob i el Lladre. A les 12 de la nit en punt es faran les 12 campanades de l'aniversari del Kursaal, per tancar el dia del 12è aniversari.

Carles Cases a la Sala Petita i la darrera xerrada del cicle Manresa des d'una altra Mirada, amb Quim Masferrer i Natxo Tarrés, a la sala gran

D'altra banda, a l'entorn de l'aniversari, els 18, 19 i 20 de febrer (20h), la sala petita acollirà 3 concerts del compositor i pianista sallentí Carles Cases. I a la sala gran, el dimecres 20 de febrer a 2/4 de 10 del vespre, l'actor Quim Masferrer i el músic Natxo Tarrés protagonitzaran l'última xerrada del cicle Manresa des d'una altra mirada impulsat per l'Ajuntament de Manresa, sota el títol: Festa és cultura, Manresa cor de la festa