Manresa participa en el cicle «A cent cap als 100» amb una caminada a Castelldefels

Participants al cicle de passejades per a la gent gran
Participants al cicle de passejades per a la gent gran | AjM
Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:11h
Un total de 52 persones es van desplaçar des de Manresa a Castelldefels per participar a la passejada en el marc del cicle A cent cap als 100. La caminadava començar al Centre Cívic Frederic Mompou i va transcorre en els seu primer tram pels carrers del Barri de Vista Alegre, per dirigir-se després cap el Canal Olímpic de Catalunya i acabar a la platja a la Plaça de les Palmeres.

El cicle de caminades per a la gent gran A cent cap als 100 està organitzat per les regidories d'Esports i Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa i compta amb la promoció de la Diputació de Barcelona per poder promoure l'intercanvi entre diferents municipis i fomentar les relacions interpersonals i de grup.

El projecte ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de gaudir de la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts accessibles a tothom i fàcils de realitzar, que es realitzen per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10km ni inferiors als 6km.

A cent cap als 100 permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d'intercanvi i d'una de cloenda, que tindrà lloc a mitjans de maig.