Ja es coneix el guanyador del concurs de fotografia de la Fira Medieval de Súria

Foto guanyadora del concurs de fotografia
Foto guanyadora del concurs de fotografia | Pere Sanmiquel
Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 15:04h
El retrat d'un dels personatges de l'espectacle teatral Salats! ha guanyat el concurs fotogràfic de la Fira Medieval d'Oficis de Súria a Instagram, en la cinquena edició d'aquest premi convocat per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament.

L'autor de la fotografia guanyadora és Pere Sanmiquel, de Sant Joan de Vilatorrada. El jurat va valorar les qualitats estètiques de la imatge i el seu encert a l'hora de captar un moment de l'obra amb dinamisme i un alt sentit fotogràfic.

En les anteriors edicions del certamen, el premi ha estat per a imatges de la filadora, del grup musical Els Berros de la Cort, dels Bastoners de Súria i d'una ambientació medieval de cavallers en combat.

El jurat era format per l'alcalde Josep Maria Canudas, el regidor d'Ensenyament, Turisme i Participació, Miquel Caelles, i altres persones vinculades a l'organització de la Fira Medieval d'Oficis.

El premi consisteix en una estada de dues nits per a dues persones a la casa rural Torreblanca (Súria).

Totes les fotografies presentades es poden veure a la xarxa social Instagram, amb les etiquetes #firamedievalsúria o #firamedievalsuria.
Arxivat a